Las Fallas 2021

Deze pagina is speciaal gemaakt voor Las Fallas 2021 en hier vind je alle informatie specifiek voor deze editie, dus blijf hem goed in de gaten houden voor alle programma's, thema's en informatie.

Belangrijk om te weten is dat we in verband met het Corona virus en de maatregelen in Spanje op dit moment niet kunnen voorspellen hoe Las Fallas 2021 eruit komt te zien en of het uberhaubt doorgaat. Laten we hopen dat we na de geannuleerde vorige editie weer een superfeest krijgen!

Las Fallas 2021 begint met La Crida (Waarschijnlijk in het weekend van 27 en 28 februari) en eindigd in de nacht van 19 op 20 maart met de verbranding van alle Falla's.

Fallera Mayor en Fallera mayor infantil

De Fallera Mayor is Consuelo LLobell Frasquet en de Fallera Mayor Infantil is Carla García Pérez. Beide dames waren de Fallera Mayores van de geannuleerde vorige editie en zijn met een ruime meerderheid herkozen voor editie 2021.

Fallera Mayores voor editie 2021 - Foto: Junta Central Fallera

Falla Municipal

Niet twee (Een kleine en een grote zoals gewoonlijk) maar drie Falla's wil men op het gemeentehuisplein gaan plaatsen. De bewaard gebleven Kinder-Falla van de vorige -geannuleerde- editie zal naast de kinderfalla voor Las Fallas 2021 komen te staan. De grote Falla is een klassieke, ontworpen door Alejandro Santaeulalia en Dulk heeft als thema 'Bescherm de dingen waar je van houdt'. De nieuwe kleine falla is ontworpen door Ceballos en Sanabria met het thema 'Weet je wie ik ben?' 

Officiele posters en thema

Begin 2021 verwachten we het thema en de officiele posters. 

Nieuws