Las Fallas 2022

Zes maanden na de bijzondere editie in september lijkt Las Fallas 2022 weer terug te gaan keren in maart, op de gebruikelijk data vanaf de laatste zondag van februari tot en met 19 maart. De hoogtepunten staan weer in de planning voor 15 tot en met 19 maart.

Echter, we bevinden ons in onzekere tijden dus hou er rekening mee dat niets zeker is tot dat we pas in maart zullen weten hoe het er voor staat.

Programma's

Het officiele programma voor Las Fallas 2022 is nog onderhevig aan wijzigingen en er zullen nog verschillende evaluaties volgen. Hou deze website in de gaten, voor de meest actuele informatie. Wanneer de informatie bekend is, zal deze worden aangevuld met de namen van de pyrotehcnische bedrijven.

Wij hopen ook weer een straatprogramma te gaan maken, en die verwachten we in de eerste week van maart zo goed als gereed te hebben.

Falla Municipal

De grote falla op het gemeentehuisplein is bewaard gebleven, deze was eigenlijk bedoeld voor de editie in september 2021 maar hier werd toch vanaf gezien omdat men de bewaarde buste uit 2020 wilde gebruiken. Het is nog niet 100% zeker maar waarschijnlijk gaat hij eruit zien zoals op onderstaande afbeelding. 

fallesmunicipal-2022.jpg

Fallera's Mayores

Half oktober werd bekend gemaakt wie de fallera's mayores gaan worden voor Las Fallas 2022. Carmen Martín Carbonell is de Fallera Mayor en Nerea López Maestre de Fallera Mayor infantil. Zij zullen samen Las Fallas 2022 gaan vertegenwoordigen, Carmen namens iedereen en Nerea namens alle kinderen. 

fallera mayores fallas 2022

De posters en het thema

Zodra de ontwerpen voor de officiele posters bekend zijn zullen we deze hier plaatsen.

Nieuws