Archief - Voorgaande edities

Wij gaan vanaf 2012 ieder jaar naar Las Fallas in Valencia en tijdens de 7 edities hebben we ruim 4000 foto's gemaakt van het festival. Vanaf La Crida 2017 zijn we begonnen met het vastleggen van reisverslagen en het delen van informatie en programma's via deze website. Op dit onderdeel van de website willen we foto's, informatie en programma's van voorgaande edities delen en bewaren.

Dit zijn één van de allereerste foto's van ons in Valencia, tijdens Las Fallas 2012. Wij waren toen 4 dagen in Valencia, we gingen terug op 19 maart omdat wij toen nog niet wisten dat we La Cremà zouden missen en we hebben het Nit Del Foc van deze edititie overgeslagen omdat we moe waren en omdat we toen niet wisten dat dit de belangrijkste siervuurwerkshow van Las Fallas is. De mascletà van pirotecnia Turis op 16 maart hebben wij niet gezien want we vonden het op dat tijdstip schijnbaar belangrijker om de vissen in het l'Oceanograpic te bekijken. Het kan verkeren, inmiddels zijn we niet meer weg te slaan van onze stek helemaal vooraan bij 'bocht 7'.

Toen nog helemaal niet ondergedompeld in Las Fallas zoals nu, wij beleefden het vanaf de zijlijn. Toch was editie 2012 voor ons zo overtuigend dat we het jaar erop weer terugkwamen! En de jaren erop en hopelijk de jaren die nog komen.