Verrassend Valencia

Ken je Verrassend Valencia al? Als je een bezoekje wilt brengen aan Valencia, tijdens - of buiten Las Fallas om, neem dan even een kijkje op hun website! Die staat boordevol informatie over Valencia, bezienswaardigheden, evenementen en andere tips.

Daarnaast kun je bij Verrassend Valencia terecht voor (fiets)tours, tapastours en het huren van een fiets. Tijdens Las Fallas worden er Fallas tours aangeboden, waarbij je langs de mooiste falla's loopt en alle ins en outs van Las Fallas worden verteld. Meer info: Fallas tours van Verassend Valencia

Verrassend Valencia is opgericht door twee Nederlanders die al jaren in Valencia wonen. Zij kennen de stad dus als geen ander! Hun persoonlijke doel is om reizigers op een verrassende manier de veelzijdige, authentieke en sprankelende steden in Spanje - waaronder Valencia - te laten zien, proeven, ruiken… kortom, ervaren!

verrassendvalencia.jpg

Het team van Verrassend Valencia is inmiddels gegroeid naar 10 enthousiaste, Nederlands sprekende collega's die zich dagelijks bezighouden met nieuwe content, tours en routes.

Klik hier om naar de website te gaan: Verrassend Valencia

Voor het huren van een fiets kun je de winkel in de wijk Rusafa terecht. Ook kun je daar een handige reisgids, zonnebrillen, zomerse sieraden en leuke souvenirs kopen. 

Adres: Carrer de Cuba 34, Valencia.

Openingstijden: Maandag t/m zondag: 09.30 – 14.00 uur en 16.30 – 20.00 uur