Op naar de volgende :: Las Fallas 2019

De vorige editie eindigde vorige maand in de nacht van 19 op 20 maart met het verbranden van alle Falla's. 

Voor Valencia betekent dit dat de volgende editie min of meer begonnen is. De ontwerpen voor alle nieuwe Falla's worden gemaakt en het zal niet lang meer duren voordat er wordt begonnen aan het bouwen van de nieuwe kunstwerken want zeker bij de groteren, kost dit veel tijd. Dit voorjaar al zullen we weten wie de artiest is die de Falla op het gemeentehuisplein gaat maken en we kunnen niet wachten op de eerste ontwerpen, die ook niet lang meer op zich zullen laten wachten. 

Wij Nederlanders zijn er misschien nog helemaal niet zo mee bezig maar het kan toch de moeite lonen om vanaf april/mei te gaan oriënteren op de beschikbaarheid van hotels en appartementen én vliegtickets. Las Fallas wordt met het jaar populairder en de stad zit tijdens Las Fallas 2019 weer helemaal vol. De prijzen voor zowel vliegen als accommodatie gaan hard omhoog naarmate het dichterbij komt. 

Fallasfestival.nl zal gedurende de hele aanloop naar editie 2019 jullie weer op de hoogte houden met nieuws, programma's en informatie. Blijf de website dus in de gaten houden, met name de pagina over Las Fallas 2019, waar gedurende het komende jaar steeds meer informatie op te vinden zal zijn.