The Sunny South

Categorie: Overige zaken Gepubliceerd: dinsdag 04-02-2020

Las Fallas...Hectiek, drukte, zoveel te zien en te doen, waar moet je heen?!

Ik neem je mee op pad naar de mooiste Falla's van de speciale categorie maar ook naar de wat kleinere en zullen we goed het verschil zien tussen de monumenten.

Wat is het verhaal achter elk monument? Hoe is het feest ontstaan en veranderd door de jaren heen? Dat vertel ik je allemaal als je met mij mee gaat op tour.

Ook geef ik je op het eind nog leuke tips mee met wat te doen tijdens Las Fallas en waar lekker te eten.

De tour is dagelijks van 15 tm 19 maart om 11:00u, startend bij de Mercado Colon.

We lopen dan door de wijken Cánovas en Ruzafa en vertel ik de ins en outs over het hele festival en de achtergrond informatie van de verschillende Fallasbeelden die we tegenkomen. We bezoeken een aantal kleinere Falla en 4 uit de speciale categorie.

De tour duurt ongeveer 2u en de kosten zijn €27,50p.p. Maximaal 10 personen per groep

Ontdek Valencia buiten Las Fallas om

Ook buiten Las Fallas om kun je samen met Jessica de mooie stad Valencia ontdekken.

Zij organiseert fiets en wandel-tours waarbij ze je de mooiste plekjes, pleintjes en straatjes laat zien tijdens een privé tour. Dit kan op de fiets of lopend en de plek waar je wil starten en/of eindigen kunnen in overleg aangepast worden aan jouw voorkeur.

Een privé fiets tour kost 135 euro tot 4 personen en een privé wandeltour kost 110 euro tot 4 personen. Bij meer personen komt er 25 euro per persoon bij. 

Wijnproeverij

Hou je van wijn en wil je de heerlijke Spaanse wijnen proeven? Dat kan ook, want Jessica neemt je mee naar een gezellig barretje in de wijk El Carmen waar je voor 25 euro per persoon 4 heerlijke wijnen kan proeven inclusief een borrelplank.

Wil je een keer een Fallas-Tour, privé-tour of wijnproeverij doen met Jessica? Laat het ons weten.

Meer info: The Sunny South