Doneeractie: Onze eigen Mascletà

Tijdens Las Fallas 2024 willen wij het nog een keertje doen: Samen met onze vrienden van de Falla-vereniging Falla Fuencaliente-lebón, Pirotecnia Nadal-Martí én samen met jullie een mascletà gaan organiseren en afsteken! 

Dit willen wij gaan doen op 16 maart 2024 om 15:30 bij de vereniging. (Bekijk op google maps) en het is een kado van ons allemaal aan de vereniging.

De locatie is prima op tijd te bereiken nà de mascletà op het plein, lopend of met de fiets.

Deze mascletà kunnen wij alleen realiseren met jullie hulp en daarom vragen wij iedereen om mee te helpen en te sponsoren! Ieder bedrag is welkom, jij bepaald hoeveel je wil doneren. We hebben geen streefbedrag, hoe meer geld we binnenhalen, hoe dikker de mascletà wordt. We hebben wél een maximumbedrag van 4500 euro, omdat het anders niet meer in de straat past :) 

Klik hier om te doneren

Voor de donateurs die de hoogste bedragen hebben gegeven hebben wij iets leuks, maar dat is nu nog een verrassing. Als je 25 euro of meer doneert, krijg je op de dag zelf een drankje van de vereniging en een klein souvenir van ons.

sponsor-mascleta-2024.jpg

Belangrijk om te weten

  • Iedere euro die gedoneerd wordt, zal ten gunste komen van de mascletà en nergens anders voor!
  • Wij leggen zelf ook een mooi bedrag bij.
  • Wij verzamelen de donaties eerst op een eigen rekening, zodat we kunnen bijhouden wie er heeft gedoneerd.
  • Wij zijn ruim voor Las Fallas gestart met deze actie omdat we ruim vooraf moeten weten hoeveel we gaan ophalen, in verband met de vergunning.
  • Doneren is vrijwillig en je doneert met slechts als doel een (zo groot mogelijke) mascletà, zonder verdere tegenprestatie(s)
  • Uiteraard is iedereen welkom bij de mascletà op 16 maart 2024, of je nu wél of niet gedoneerd hebt.

Mogelijk gemaakt door:

Falla Fuencaliente-lebón is een geweldige gezellige vereniging vlakbij de Stad van Kunst en Wetenschappen. Als je op het gemakje loopt, dan ben je er binnen een half uurtje, vanaf Plaza Del Ayuntamiento. Hoe gaaf zou het zijn voor deze vereniging als wij dit met zijn allen voor elkaar kunnen krijgen!

Pirotecnia Nadal-Martí behoeft onder de vuurwerkliefhebbers geen uitleg meer. Zij hebben in de afgelopen jaren bewezen dat ze bij de absolute top horen als het gaat om hun mascletà's. En wij weten dat het dus gegarandeerd knallen wordt!